dreamrefback
dreamrefback
dreamrefback
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RefBack

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Translate
Best-RefBack
Óra
Legutóbbi témák
» Hetedik kifizetésem
véleményetek? Icon_minitimeHétf. Dec. 05, 2011 8:02 pm by csikano

» kifizetésem
véleményetek? Icon_minitimePént. Dec. 02, 2011 8:55 pm by beni75

» Kifizetés!
véleményetek? Icon_minitimeVas. Nov. 27, 2011 5:47 pm by Admin

» Magnus proff
véleményetek? Icon_minitimePént. Nov. 18, 2011 10:44 pm by Admin

» Ablebux
véleményetek? Icon_minitimeKedd Nov. 08, 2011 5:09 am by Admin

» Buxthunder
véleményetek? Icon_minitimeHétf. Nov. 07, 2011 7:48 am by agneska

» Xcentbux
véleményetek? Icon_minitimeHétf. Nov. 07, 2011 6:04 am by Admin

» Moonstarbux
véleményetek? Icon_minitimeHétf. Nov. 07, 2011 6:03 am by Admin

» Bowlingbux, What's a dollar to You, Adzsure
véleményetek? Icon_minitimeVas. Nov. 06, 2011 5:48 am by Homonnai

Advertisement
A Te hirdetésed helye ! Új aurora oldal, biztos fizető! Csatlakozz, hirdesd! Itt hirdethetsz INGYEN is!
Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (46 fő) Vas. Okt. 27, 2024 10:20 pm-kor volt itt.

véleményetek?

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
agneska

Hozzászólások száma : 9

véleményetek? Empty
TémanyitásTárgy: véleményetek?   véleményetek? Icon_minitimeHétf. Okt. 24, 2011 10:46 pm

AdzSure- csak a felét fizeti a kikért összegnek

Buxthunder - 10$ kifizetési minimum - invesztálni kell a kifizetéshez

Whatsadollartoyou.- A PTCNOTES oldalon Scam gyanús. többször változtatott a kikérési minimumon.

Cashforbux - invesztálni kell a kifizetéshez

Buxbaz - nincs fórum - október 13 -i az utolsó kifizetési igazolás az oldalon.

click2tube: jelenleg úgy tudom, hogy számla problémái vannak, és az első kikérési minimumot felemelte 3$-ra

Bowlingbux - a proofok szerint az utolsó kifizetés 7 napja volt, csökkent a kifizetések száma, kifizetési minimum 10 $ - az oldal invesztálós, a régebben kikért pénzeket visszatette az Account balance-ba. elhirdetni csak 5 $-tól engedi - ( ha engedi)

Buxmaffia - a fóruma tele van levél szeméttel

EraBux - a pénzemet 2011.10.20- án kértem ki, de sajnos eddig nem kaptam meg, pedig instant kifizetést ígér,
Vissza az elejére Go down
Homonnai

Hozzászólások száma : 4

véleményetek? Empty
TémanyitásTárgy: Re: véleményetek?   véleményetek? Icon_minitimeKedd Okt. 25, 2011 12:14 am

ClixSure - Az oldalon új szabály lépett életbe, és ez első sorban a standard tagoknak
kedvezőtlen. Első körben csökkentették a kattok számát és értékét 5/0.004-re. Ez
napi 2 cent. A kifizetés sem a legkedvezőbb, mert a kikérhető összeg a befek-
tetett összeg 100 % + 5 $. Megszűnt az alacsony (3$-os) tagság. A legolcsóbb
Bronz tagság 70 $/év. A standardok kifizetése 30 munkanap.
Úgy tűnik az oldal mindenképpen a vásárlásra, befektetés-
re szeretné ösztönözni a tagokat. Reméljük, hogy ezen változtat, mert így a
standardok nagy részét el fogja veszíteni. Kár lenne, mert egy fizető oldallal
megint kevesebb lenne. Bizakodjunk.
Admin
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 103

véleményetek? Empty
TémanyitásTárgy: Re: véleményetek?   véleményetek? Icon_minitimeKedd Okt. 25, 2011 1:59 am

Az en velemenyem:
AdzSure - Igaz hogy eleg nagy a kifizetes utani dij, pontosabban 1 dollar alatt 0.97$ es ez folott fokozatosan no. Nem tudom mennyire eri meg, bar mellette szoljon hogy fizet rendesen. Ha megmarad az oldal (ez a ti dontesetek) akkor csak nagyobb osszeget fogok kikerni rola. mondjuk 10$ mert igy a dij 1.4$.

BuxThunder - Hat szerintem nem erdemes befektetni, mire osszegyul a 10$ kifizetesi minimum, megszunik az oldal.

What's a Dollar to You - Ez az oldal mar bizonyitott, vagyis fizetett rendesen, de hogy megemelte a kifizetesi minimumot, gyanakvasra ad okot. Dontsetek el.

Cashforbux - Megint egy befektetos oldal, szerintem hagyjuk.

Buxbaz - Folyamatosan csak rosszat olvasni rola, sem forum sem kifizetes. Igaz meg nem gyult ki a kifizetesi minimum, de nem is fogom megvarni...

Click2Tube - Valami gondja van AlertPay-el, es a kifizetesi minimumot is megemelte. Epp ma akartam kikerni mivel osszegyult az 5$ de mar 7$ a harmadik kifizetes minimuma. Velemenyem szerint maradjon meg egy kis ideig, amig rosszabb hirt nem hallunk rola.

BowlingBux - Hat ami azt illeti mar csak a 10$ kikeresi minimum is egy kemeny dio. Mar egy ideje kattoljuk es alig van 1$. Szerintem menjen.

Buxmaffia - Ez az oldal is biztos hogy Scam, ugyhogy ez sem marad.

Erabux - Tegnap kertem ki a penzt rola, persze nem kuldtek, es ha jol erzem nem is fogjak, ugyhogy o sem marad.

Clixsure - Egy kicsit meginogott a bizalmam ebben az oldalban, habar a Refback egyik legjobb oldala, nagyon ugy nez ki hogy nem fogja sokaig birni. Nekem sikerult "olcso tagsagot" venni, ugyhogy a szemelyes velemenyem az hogy meg maradjon egy kis ideig. Mar csak azert is mert ki van kerve a penz es 7 munkanapon belul fizet. Hatha valtozik valami az oldalon jo iranyba is.

Moneytraffix- Az elso nagy problemam az oldallal hogy bannoltak rola, ez nem is olyan meglepo mivel refback ellenesek. Amugy sem fizet csak azoknak a tagoknak akik Dispute-ot vasaroltak, ugyhogy mar biztos hogy nem marad.

NewmoonPTC - Mar tobbszor leveleztem az adminnal a kifizetest illetoen, de sajnos nagyon ugy nez ki hogy nem lesz belole semmi, ugyhogy szerintem nem erdemes folytatni.

ClickSia- Nos ezzel az oldallal csak annyi bajom van, hogy nincs hozzaferesem, vagyis amikor en lettem az uj admin, mar megvolt ez az oldal es ertesulesem szerint a Refback hostjat mukodteto szemely ala vagytok beregisztralva. Nem akartam ezzel az oldallal semmit csinalni, de mivel a hosttal problemak vannak es mar tobbszori levelemre sem hajlandoak valaszolni ezert ki fogom venni.

Mindenki irja le a velemenyet a fenti oldalakkal kapcsolatosan, mert toletek fugg nehany oldal sorsa. Koszonom szepen.
https://dreamrefback.hungarianforum.com
agneska

véleményetek? Empty
TémanyitásTárgy: Re: véleményetek?   véleményetek? Icon_minitimeKedd Okt. 25, 2011 2:24 am

Classique-euros - megint egy oldallal kevesebb - Domain Suspended
cashforbux- mindenképpen menjen, mert 13 napja volt az utolsó kifizetés az oldalon
És lenne egy személyes kérdésem. Mi lesz a 10$-os kifizetésű oldalak sorsa?
pl: Trophybux, Moonstarbux, Buxunleashed.
Homonnai

Hozzászólások száma : 4

véleményetek? Empty
TémanyitásTárgy: Re: véleményetek?   véleményetek? Icon_minitimeKedd Okt. 25, 2011 5:27 am

Szasztok ! Az Admin többünk kérésére létre hozta ezt a topikot, hogy ide kerüljenek a gyanús, - a még fizető, de invesztálóssá vált, vagy a kifizetési minimumot nagyon megemelő oldalak.
Mindannyiunk érdeke, hogy mielőbb kiderüljön egy oldalról, ha közben változtat a regisztráláskori ígéretén.. Ha találkoztok olyan oldallal, ami már több napja nem fizet, vagy nagyban eltér attól mint amilyen regisztráláskor volt írjátok le, így talán közösen hamarabb ki tudjuk szúrni a csalókat. Hiszen mi is csak úgy jutunk keresethez, akár saját kattintgatásainkkal, akár a refbacktól, ha eljutunk a kifizetésig. Hozzászólásotokkal Ti is segítitek az oldalt, és persze ezzel saját magunkat is.
Sziasztok, további jó munkát .

sunny
agneska

véleményetek? Empty
TémanyitásTárgy: Re: véleményetek?   véleményetek? Icon_minitimeKedd Okt. 25, 2011 6:12 am

Kedves tagok!

Itt a lehetőség arra, hogy véleményeteket ,tapasztalataitokat megírhassátok, és ne csak

kritizáljátok az oldalt.

Nem hiszem el, hogy csak ketten vagyunk akit érdekel az oldal sorsa!!!

Írjátok meg hozzászólásaitokat, mert este a kérdéses oldalak törlésre kerülnek.

Utólagos reklamációt nem fogadunk el!!!

Elnézést a hangnemért nem akartam senkit sem megbántani.

Hozzászólásotokkal nem csak az oldal munkáját segítjük, hanem a mi munkákat is.

Sziasztok, további jó munkát .
Ajánlott tartalom

véleményetek? Empty
TémanyitásTárgy: Re: véleményetek?   véleményetek? Icon_minitime

véleményetek?
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
dreamrefback :: SCAM-GYANUS OLDALAK - SCAM SUSPICIOUS SITES-
Ugrás: