Legutóbbi témák | » Hetedik kifizetésemHétf. Dec. 05, 2011 8:02 pm by csikano » kifizetésemPént. Dec. 02, 2011 8:55 pm by beni75 » Kifizetés!Vas. Nov. 27, 2011 5:47 pm by Admin» Magnus proffPént. Nov. 18, 2011 10:44 pm by Admin» Ablebux Kedd Nov. 08, 2011 5:09 am by Admin» BuxthunderHétf. Nov. 07, 2011 7:48 am by agneska » Xcentbux Hétf. Nov. 07, 2011 6:04 am by Admin» MoonstarbuxHétf. Nov. 07, 2011 6:03 am by Admin» Bowlingbux, What's a dollar to You, AdzsureVas. Nov. 06, 2011 5:48 am by Homonnai |
Ki van itt? | Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 46 fő) Vas. Okt. 27, 2024 10:20 pm-kor volt itt. |
|
| Javaslatok, kérések, ötletek | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Admin Admin
Hozzászólások száma : 103 Join date : 2011. Apr. 25.
| Tárgy: Javaslatok, kérések, ötletek Csüt. Május 05, 2011 12:15 am | |
| Ide várok minden építő jellegű hozzászólást! | |
| | | Secret
Hozzászólások száma : 3 Join date : 2011. Apr. 26.
| Tárgy: Re: Javaslatok, kérések, ötletek Kedd Május 17, 2011 8:17 am | |
| Működik a beírási lehetőség , csak egy a baj , hogy miközben írok , nem látom a betűket , mert olyan színű , mint a háttér.. Valószínűleg ez lehet a gond. Az elküld gomb szintén láthatatlan szöveget tartalmaz. Ha lehet állítani akkor ezzel kell valamit csinálni. Üdv: Secret | |
| | | Admin Admin
| Tárgy: Re: Javaslatok, kérések, ötletek Kedd Május 17, 2011 9:43 am | |
| Most remélem nem lesz gond az írás! | |
| | | Secret
| Tárgy: Re: Javaslatok, kérések, ötletek Kedd Május 17, 2011 9:59 am | |
| Én úgy látom , hogy most alapból jó a betű. Lehet látni és a gombok is jól olvashatóak. Aki akarja most már tudja használni a fórumot. Üdv: Secret | |
| | | Admin Admin
| Tárgy: Re: Javaslatok, kérések, ötletek Kedd Május 17, 2011 10:01 am | |
| | |
| | | Secret
| Tárgy: Re: Javaslatok, kérések, ötletek Kedd Május 17, 2011 10:13 am | |
| Igen. Alapból. Tehát amikor beírok ide az író keretbe. Az is látszik szépen. Sajnos az a helyzet , hogy csak akkor használnak valamit az emberek nagy általánosságban, ha az precízen működik. Ha valami hibás max kétszer próbálkoznak és többet nem jönnek. Ez egy általános tapasztalat. Üdv: Secret | |
| | | marsa
Hozzászólások száma : 3 Join date : 2011. May. 05.
| Tárgy: Re: Javaslatok, kérések, ötletek Szomb. Május 21, 2011 7:43 am | |
| Sziasztok!
Lenne egy javaslatom, a scam oldalaknál kellene pár szó, hogy miért került oda az segítene.
Vagy legalábbis a kíváncsiságom kielégítené.
| |
| | | Admin Admin
| Tárgy: Re: Javaslatok, kérések, ötletek Szomb. Május 21, 2011 7:52 am | |
| Ok, ezután a megjegyzésbe be fogom írni. Folyamatosan figyeljük és és pár tag a scam listákat, a scam figyelőt, és a többi hasonló oldal tapasztalatát is felhasználjuk! Emellett a saját tapasztalat az, ami szintén megalapozza, ha egy oldal scam listára kerül.
A maimak: Favebux: egy hete volt kikérve, mára az admin törölte az egyenleget és a kérelmet. Mivel fórum nincs, csak a favebookon, ott láttam, nem én voltam az első, akinek törölték. Ilyen oldalra nem kell időt pocsékolni.
Az új, OKbux, számomra is kissé fura, de az összes scamfigyelő oldal scamlistára tette. Hobux: Már most nem enged be, nem tudok bejelentkezni. | |
| | | marsa
Hozzászólások száma : 3 Join date : 2011. May. 05.
| Tárgy: Re: Javaslatok, kérések, ötletek Szomb. Május 21, 2011 8:04 am | |
| Köszönöm a rendkívül gyors és kimerítő választ,és azt is hogy figyelembe veszed a kérésem.
Az lenne a jó ha mindenki figyelné, és nem töltene feleslegesen időt.
| |
| | | Admin Admin
| Tárgy: Re: Javaslatok, kérések, ötletek Szomb. Május 21, 2011 8:09 am | |
| Azt hiszem, ezután a kimenő levelekben külön fogok értesítést küldeni a scam oldalakról is, nem csak az újakról, és azt talán mindenki elolvassa.
Már lehetőség van az oldal továbbajánlásáért, a reffjeitekért plusz pénzt szerezni, a standard tagok minden általuk hozott ember után a fizetésük 10 %-t jutalékként megkapják. Ehhez azonban aktív reffetek kell hoznotok!
Aki 1 hét alatt tehát jövő szombat 24 óráig a legtöbb reffet hozza, az 2 $ azonnali jutalomban részesül! | |
| | | DJNapoleon
Hozzászólások száma : 8 Join date : 2011. May. 14.
| Tárgy: Re: Javaslatok, kérések, ötletek Vas. Május 22, 2011 5:04 am | |
| Helló
nekem az lenne az ötletem, vagy inkább kérésem hogy a Program Status-nál is légy-szíves jelezd valamilyen úton-módon hogy az a bizonyos oldal Scam-e
| |
| | | atti77
Hozzászólások száma : 61 Join date : 2011. Apr. 27.
| Tárgy: Re: Javaslatok, kérések, ötletek Hétf. Május 23, 2011 10:28 am | |
| Sziasztok..
Ami az aktív site listáról lekerül, azt megtaláljátok a SCAM lsták között!!! Érdemes figyelni, hogy feleslegesen senki se töltse a SCAM oldalakkal az idejét!!!
by-atti77 | |
| | | Admin Admin
| Tárgy: Re: Javaslatok, kérések, ötletek Hétf. Május 23, 2011 6:18 pm | |
| DJNapoleon: Sajnos technikailag ezt nem tudom megoldani, esetleg azt, hogy törlöm a scam oldalt a refbackból, de akkor a scamok között sem látszik. Nem tudom, melyik lenne jobb. | |
| | | csikano
Hozzászólások száma : 11 Join date : 2011. Jun. 05.
| Tárgy: Re: Javaslatok, kérések, ötletek Csüt. Jún. 30, 2011 1:27 am | |
| Szia!
Azt szeretném kérdezni ha valakinek van ajánlói bannere ami még nincs a refbackban azt valahova fel teheti hogy más is tudjon keresni vele, meg ugye neki is lehetnek reffei ezáltal? | |
| | | Admin Admin
| Tárgy: Re: Javaslatok, kérések, ötletek Csüt. Jún. 30, 2011 1:48 am | |
| Nem nagyon értem a kérdést. Az ajánlói bannerek mindenkinek a fiókjában redelkezésre állnak. Ha másikat akarsz használni, akkor annak a képét valahova fel kell tölteni, ls a kép url-t kicserélni.
Ha kifejted, pontosan mire gondolsz, pontosabb választ tudok adni
| |
| | | csikano
| Tárgy: Re: Javaslatok, kérések, ötletek Csüt. Jún. 30, 2011 1:52 am | |
| Konkrétan arra gondoltam ha dolgozom egy olyan oldalon ami még nincs arefbackban és szeretném tovább ajálani refek szerzése céljából azt lehete itt feltenni? | |
| | | Admin Admin
| Tárgy: Re: Javaslatok, kérések, ötletek Csüt. Jún. 30, 2011 2:00 am | |
| Érdekes a kérés.
Hamarosan a script frissítés meglesz, és akkor lehetőség lesz banner reklám vásárlására ( nagyon olcsó lesz! ), illetve fizetett regisztrációra is.
A refbackba betenni nem tudod, mert ott a reffeket fizetni kell.
Kiemelt banner helyet itt a fórumon is fogok még csinálni, olyat, mint a hírportálnak van, itt is hirdethetsz.
| |
| | | Admin Admin
| Tárgy: Re: Javaslatok, kérések, ötletek Csüt. Jún. 30, 2011 2:40 am | |
| | |
| | | csikano
| Tárgy: Re: Javaslatok, kérések, ötletek Vas. Júl. 03, 2011 11:20 pm | |
| Sziasztok! Szeretném a contakt emailemet megváltoztatni de nem tudom hogy tudnám tudtok valami segitséget adni
| |
| | | csikano
| Tárgy: Re: Javaslatok, kérések, ötletek Vas. Júl. 03, 2011 11:26 pm | |
| Sziasztok!
Szeretném a contakt emailemet megváltoztatni de nem találom alehetőségét . Kéne egy kis segitség. Előre is KÖSZ! | |
| | | Admin Admin
| Tárgy: Re: Javaslatok, kérések, ötletek Vas. Júl. 03, 2011 11:49 pm | |
| - csikano írta:
- Sziasztok!
Szeretném a contakt emailemet megváltoztatni de nem találom alehetőségét . Kéne egy kis segitség. Előre is KÖSZ! Írd meg emailban nekem az új címet, és átírom. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Javaslatok, kérések, ötletek | |
| |
| | | | Javaslatok, kérések, ötletek | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |