Legutóbbi témák | » Hetedik kifizetésemHétf. Dec. 05, 2011 8:02 pm by csikano » kifizetésemPént. Dec. 02, 2011 8:55 pm by beni75 » Kifizetés!Vas. Nov. 27, 2011 5:47 pm by Admin» Magnus proffPént. Nov. 18, 2011 10:44 pm by Admin» Ablebux Kedd Nov. 08, 2011 5:09 am by Admin» BuxthunderHétf. Nov. 07, 2011 7:48 am by agneska » Xcentbux Hétf. Nov. 07, 2011 6:04 am by Admin» MoonstarbuxHétf. Nov. 07, 2011 6:03 am by Admin» Bowlingbux, What's a dollar to You, AdzsureVas. Nov. 06, 2011 5:48 am by Homonnai |
Ki van itt? | Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 46 fő) Vas. Okt. 27, 2024 10:20 pm-kor volt itt. |
|
| Szavazások - tagtalálkozó | |
| |
Te részt vennél egy találkozón, amit a refback tagok részére szervezünk? | 1. Igen szívesen | | 50% | [ 5 ] | 2. Nem, köszönöm nem | | 50% | [ 5 ] | 3. Semmi esetre sem! | | 0% | [ 0 ] |
| Összes szavazat : 10 | | Poll closed |
| Szerző | Üzenet |
---|
Admin Admin
Hozzászólások száma : 103 Join date : 2011. Apr. 25.
| Tárgy: Szavazások - tagtalálkozó Csüt. Jún. 09, 2011 3:49 am | |
| Több aktív taggal szinte napi kapcsolat alakult ki, aminek nagyon örülök.
Felvetődött egy gondolat, miszerint szervezhetnénk egy találkozót a refback tagok részére, ahol egy kicsit megismernénk egymást, jókedvvel eltöltenénk egy napot, és jól éreznénk magunkat. Ez építené a csapatszellemet, és talán még barátságok is szövődnének, alakulnának.
Tehát első szavazásunk erről fog szólni, amihez szívesen veszem a hozzászólást is!
Kérlek Titeket, mondjátok el a véleményeteket! | |
| | | qw4r4n
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2011. Jun. 09.
| Tárgy: Re: Szavazások - tagtalálkozó Csüt. Jún. 09, 2011 5:53 am | |
| | |
| | | magnus
Hozzászólások száma : 21 Join date : 2011. May. 04. Age : 86 Tartózkodási hely : Tiszakécske
| Tárgy: Re: Szavazások - tagtalálkozó Pént. Jún. 10, 2011 3:31 am | |
| Én is jó ötletnek tartom, de mégis a 2. lehetőséget választottam a szavazásnál.
Miért? Én nem egy mai fiú vagyok. Szívesen és a lehetőségeimhez képest szorgalmasan csinálom ezt a munkát. Mindig is az "otthon végezhető munkát" kerestem (sokfélével próbálkoztam). Mikor ráakadtam a dreamrefback-re, örültem, hogy az interneten keresztül segítő szándékú munkatársakat is találtam. Nem kell feleslegesen kattintgatnom, ahogyan ezt már jó ideje tettem Most ez a napi tevékenységem. Nem várok ebből meggazdagodást, de a "kevés sem semmi".
Nem szívesen mozdulok ki itthonról. Ezért választottam a 2. pontot, amellyel nem utasítom el teljesen a felajánlott lehetőséget | |
| | | Admin Admin
Hozzászólások száma : 103 Join date : 2011. Apr. 25.
| Tárgy: Re: Szavazások - tagtalálkozó Pént. Jún. 10, 2011 3:43 am | |
| Köszönöm az őszinte véleményt, teljesen megértelek. Megnyugtatlak, én se vagyok egy mai kislány, és hozzád hasonlóan nem egy kimozdulós fajta. Ezt a munkát imádom csinálni, nem csak a kattolást, de a refbackot is, és azt szeretem, hogy olyan jószándékú emberekkel hozott itt össze a sors, amiről nem is álmodtam ( most azokra gondolok, akikkel napi kapcsolat alakult ki a gmail fiókban). Ez nagyon sok mindenért kárpótol.
És hidd el, ebből egyikünk se fog meggazdagodni, nem is ez a cél, mert ahogy mondtad, a kevés is több a semminél.
Viszont úgy gondolom, hogy egy nagyon jó kis magja van a refbacknak, akikkel én is szívesen megismerkednék, és talán ők is egymással, ez vezényelt minket, amikor kiírtuk a szavazást.
Én mindenkit arra kérek, ha nem is az igen gombot nyomja meg, legalább szavazzon, hiszen mindenkinek van véleménye, és kérem ossza meg velünk.
10 igentől a találkozót megszervezem a nyár végére, és a jelentkezők lakhelyétől függően, de szerintem Budapesten. | |
| | | dekari
Hozzászólások száma : 7 Join date : 2011. May. 16.
| Tárgy: Re: Szavazások - tagtalálkozó Pént. Jún. 10, 2011 9:45 am | |
| Szerintem is jó ötlet, de én is a második lehetőséget jelölném meg. Dolgozom és szabad időmben ezt csinálom a család mellett és nem mellékes az anyagi vonzata sem. Mindamellett, hogy én is otthonülős fajta vagyok. Úgy látszik ez a munka már csak ilyen. | |
| | | ibik
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2011. Jun. 11.
| Tárgy: Re: Szavazások - tagtalálkozó Vas. Jún. 12, 2011 3:36 am | |
| Sziasztok!!! Kb ugyanazt mondhatom mint az elottem szolalok, nem is ismetelem.........nalam meg az a problema is hogy messze is lakom Bpest-tol es mas orszagban, keveset utazom......ertheto okok miatt......de azert nem rossz az otlet.........tervezek Bpestre utazni a kozeljovoben, ott van a tesom es par haver, sot ferjem ismerosei........egyelore csak terv......Minen jot, Iby | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Szavazások - tagtalálkozó | |
| |
| | | | Szavazások - tagtalálkozó | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |