dreamrefback
dreamrefback
dreamrefback
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RefBack

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Translate
Best-RefBack
Óra
Legutóbbi témák
» Hetedik kifizetésem
Szavazások - tagtalálkozó Icon_minitimeHétf. Dec. 05, 2011 8:02 pm by csikano

» kifizetésem
Szavazások - tagtalálkozó Icon_minitimePént. Dec. 02, 2011 8:55 pm by beni75

» Kifizetés!
Szavazások - tagtalálkozó Icon_minitimeVas. Nov. 27, 2011 5:47 pm by Admin

» Magnus proff
Szavazások - tagtalálkozó Icon_minitimePént. Nov. 18, 2011 10:44 pm by Admin

» Ablebux
Szavazások - tagtalálkozó Icon_minitimeKedd Nov. 08, 2011 5:09 am by Admin

» Buxthunder
Szavazások - tagtalálkozó Icon_minitimeHétf. Nov. 07, 2011 7:48 am by agneska

» Xcentbux
Szavazások - tagtalálkozó Icon_minitimeHétf. Nov. 07, 2011 6:04 am by Admin

» Moonstarbux
Szavazások - tagtalálkozó Icon_minitimeHétf. Nov. 07, 2011 6:03 am by Admin

» Bowlingbux, What's a dollar to You, Adzsure
Szavazások - tagtalálkozó Icon_minitimeVas. Nov. 06, 2011 5:48 am by Homonnai

Advertisement
A Te hirdetésed helye ! Új aurora oldal, biztos fizető! Csatlakozz, hirdesd! Itt hirdethetsz INGYEN is!
Ki van itt?
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (46 fő) Vas. Okt. 27, 2024 10:20 pm-kor volt itt.

Szavazások - tagtalálkozó

Go down 
5 posters

Te részt vennél egy találkozón, amit a refback tagok részére szervezünk?
1. Igen szívesen
Szavazások - tagtalálkozó Poll_left50%Szavazások - tagtalálkozó Poll_right
 50% [ 5 ]
2. Nem, köszönöm nem
Szavazások - tagtalálkozó Poll_left50%Szavazások - tagtalálkozó Poll_right
 50% [ 5 ]
3. Semmi esetre sem!
Szavazások - tagtalálkozó Poll_left0%Szavazások - tagtalálkozó Poll_right
 0% [ 0 ]
Összes szavazat : 10

Poll closed

SzerzőÜzenet
Admin
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 103

Szavazások - tagtalálkozó Empty
TémanyitásTárgy: Szavazások - tagtalálkozó   Szavazások - tagtalálkozó Icon_minitimeCsüt. Jún. 09, 2011 3:49 am

Több aktív taggal szinte napi kapcsolat alakult ki, aminek nagyon örülök.

Felvetődött egy gondolat, miszerint szervezhetnénk egy találkozót a refback tagok részére, ahol egy kicsit megismernénk egymást, jókedvvel eltöltenénk egy napot, és jól éreznénk magunkat. Ez építené a csapatszellemet, és talán még barátságok is szövődnének, alakulnának.

Tehát első szavazásunk erről fog szólni, amihez szívesen veszem a hozzászólást is!

Kérlek Titeket, mondjátok el a véleményeteket!
Vissza az elejére Go down
https://dreamrefback.hungarianforum.com
qw4r4n

Hozzászólások száma : 2

TémanyitásTárgy: Re: Szavazások - tagtalálkozó   Szavazások - tagtalálkozó Icon_minitimeCsüt. Jún. 09, 2011 5:53 am

Szerintem jó ötlet!
magnus

magnus

Hozzászólások száma : 21

TémanyitásTárgy: Re: Szavazások - tagtalálkozó   Szavazások - tagtalálkozó Icon_minitimePént. Jún. 10, 2011 3:31 am

Én is jó ötletnek tartom, de mégis a 2. lehetőséget választottam a szavazásnál.

Miért? Én nem egy mai fiú vagyok. Szívesen és a lehetőségeimhez képest szorgalmasan csinálom ezt a munkát. Mindig is az "otthon végezhető munkát" kerestem (sokfélével próbálkoztam). Mikor ráakadtam a dreamrefback-re, örültem, hogy az interneten keresztül segítő szándékú munkatársakat is találtam. Nem kell feleslegesen kattintgatnom, ahogyan ezt már jó ideje tettem Most ez a napi tevékenységem.
Nem várok ebből meggazdagodást, de a "kevés sem semmi".

Nem szívesen mozdulok ki itthonról. Ezért választottam a 2. pontot, amellyel nem utasítom el teljesen a felajánlott lehetőséget
http://globalmf.com/regisztracio.php?ref=nagyj
Admin
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 103

TémanyitásTárgy: Re: Szavazások - tagtalálkozó   Szavazások - tagtalálkozó Icon_minitimePént. Jún. 10, 2011 3:43 am

Köszönöm az őszinte véleményt, teljesen megértelek. Megnyugtatlak, én se vagyok egy mai kislány, és hozzád hasonlóan nem egy kimozdulós fajta. Ezt a munkát imádom csinálni, nem csak a kattolást, de a refbackot is, és azt szeretem, hogy olyan jószándékú emberekkel hozott itt össze a sors, amiről nem is álmodtam ( most azokra gondolok, akikkel napi kapcsolat alakult ki a gmail fiókban). Ez nagyon sok mindenért kárpótol.

És hidd el, ebből egyikünk se fog meggazdagodni, nem is ez a cél, mert ahogy mondtad, a kevés is több a semminél.

Viszont úgy gondolom, hogy egy nagyon jó kis magja van a refbacknak, akikkel én is szívesen megismerkednék, és talán ők is egymással, ez vezényelt minket, amikor kiírtuk a szavazást.

Én mindenkit arra kérek, ha nem is az igen gombot nyomja meg, legalább szavazzon, hiszen mindenkinek van véleménye, és kérem ossza meg velünk.

10 igentől a találkozót megszervezem a nyár végére, és a jelentkezők lakhelyétől függően, de szerintem Budapesten.
https://dreamrefback.hungarianforum.com
dekari

Hozzászólások száma : 7

TémanyitásTárgy: Re: Szavazások - tagtalálkozó   Szavazások - tagtalálkozó Icon_minitimePént. Jún. 10, 2011 9:45 am

Szerintem is jó ötlet, de én is a második lehetőséget jelölném meg.
Dolgozom és szabad időmben ezt csinálom a család mellett és nem mellékes az anyagi vonzata sem. Mindamellett, hogy én is otthonülős fajta vagyok. Úgy látszik ez a munka már csak ilyen.
ibik

Hozzászólások száma : 2

TémanyitásTárgy: Re: Szavazások - tagtalálkozó   Szavazások - tagtalálkozó Icon_minitimeVas. Jún. 12, 2011 3:36 am

Sziasztok!!! Kb ugyanazt mondhatom mint az elottem szolalok, nem is ismetelem.........nalam meg az a problema is hogy messze is lakom Bpest-tol es mas orszagban, keveset utazom......ertheto okok miatt......de azert nem rossz az otlet.........tervezek Bpestre utazni a kozeljovoben, ott van a tesom es par haver, sot ferjem ismerosei........egyelore csak terv......Minen jot, Iby
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Szavazások - tagtalálkozó   Szavazások - tagtalálkozó Icon_minitime

Szavazások - tagtalálkozó
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
dreamrefback :: Your first category :: Magyar Fórum-
Ugrás: